Роберт Левандовски много бързо започна да демонстрира качествата си и Барселона. Нападателят

...
Роберт Левандовски много бързо започна да демонстрира качествата си и Барселона. Нападателят
Коментари Харесай

Лева: Пътят не беше лесен, но съм на правилното място

Роберт Левандовски много бързо стартира да показва качествата си и Барселона. Нападателят към този момент има 11 гола във всички шампионати. Преди мачовете си с националния тим на Полша той показа по какъв начин се усеща на “Камп Ноу ”.

“Чувствам се доста добре на новото място. Пътят не беше елементарен, само че съм на мястото, на което желая да бъда и това е най-важното. Един състезател може да даде повече, когато е благополучен. Да отидеш в Барселона е като да имаш нови играчки, когато си дете, и да си играеш с тях. Усетих, че това е вярното място в верния миг ”, заяви Левандовски

Роберт сподели, че към този момент е научил малко испански:

“Научих някои думи на испански. Научих по какъв начин да си поръчвам в ресторанта. Да си в клуб като този ти дава доста и ти би трябвало да се възползваш от това. В Барселона имаме голям капацитет. Атмосферата ме кара да се развъртвам и да се разпределям от самото начало. Педри, Гави, Ансу, Феран… Броят на големите гении в тима е умопомрачаващ. Те са подготвени да приказват и не се тормозят да задават въпроси. Споделям опита си с тях ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР